Waarom kiezen voor Mobiele Stroom?

 

- Flexibele organisatie met een groot oplossend vermogen als het gaat om technische vraagstukken

- Duurzame oplossing voor tijdelijke energievraag door het gebruik van Bio brandstoffen

- Stil

- Veilig

- Maximaal rendement uit de brandstof en daardoor gunstige verbruikskosten

- Geen fijnstof emissie, nauwelijks NOx emissie, CO2 neutraal

 

Mobiele Stroom B.V. ontwikkelt, ontwerpt, bouwt en test de units in eigen beheer en in de eigen werkplaats. Ieder systeem wordt uitgebreid beproefd voordat een unit gebruikt wordt. Voor het opwekken van energie wordt gebruik gemaakt van bewezen techniek. De energie wordt geproduceerd door een turbine. Gebruik maken van deze techniek levert een aantal voordelen op waaronder het uitblijven van methaanslip. Ook het “stampen” van een verbrandingsmotor is een ontbrekend geluid.

 

Mobiele Stroom B.V. heeft de units in de afgelopen jaren door ontwikkeld van een energie leverende container gebruikt in havens naar een unit die ook op evenementen en andere toepassingen uitstekend inzetbaar is. Door de grote kennis van het toepassen van vloeibaar aardgas is het mogelijk gebleken om het rendement van de brandstof te verhogen tot ca. 65% bij afname van energie, koude en warmte.

 

Door het kunnen leveren van warmte en koude naast de energie is het mogelijk om versproducten of dranken koel te houden, warm water en energie te leveren. Door steeds een nieuw deel van de markt van mobiele energie opwekking in ogenschouw te nemen is Mobiele Stroom B.V. in staat om steeds een uitgelezen concept van energie opwekking te lanceren.

 

Door het gebruik van gas als brandstof is veiligheid vanaf dag één een speerpunt in de ontwikkeling geweest. De units zijn uitgebreid getest en door twee onafhankelijke onderzoeksbureau’s voorzien van een HAZID/HAZOP studie. Uit beide studies is naar voren gekomen dat de units veilig zijn en geen gevaar voor de omgeving vormen.